Rendőrségi hírek

2023.07.24. 18:00

Hajmáskéren kapták el a körözött veszprémi nőt

Az elmúlt 72 óra rendőrségi eseményei.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök kilenc személyi sérüléssel járó és tizenkettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat főt vett őrizetbe, huszonegy személyt előállított, huszonnégy főt elfogott, akik közül húszat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést hét esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. július 23-án 15 óra 33 perckor Hajmáskéren igazoltattak egy 37 éves veszprémi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a nővel szemben a Veszprémi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel a kiszabott pénzbírság befizetését elmulasztotta, melyet Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatott át.
A nőt - elfogását követően - a rendőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!