Rendőrség

2023.08.18. 13:57

Családon belüli erőszak történt az egyik bakonyi faluban

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 28 éves férfit és kezdeményezték a távoltartását.

Veol.hu

Forrás: Pexels

Egy bakonyi faluban élő hölgy a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen tett feljelentést 2023. augusztus 17-én délután arról, hogy a férje napi rendszerességgel bántalmazza. A férfi két nappal korábban a felesége fejét a falba, majd a padlóba verte és belekönyökölt az arcába. A sértett elmondása szerint a férje féltékenységéből fakadóan 2023 januárja óta rendszeresen bántalmazza őt, melynek két kisgyermekük is tanúja. A 28 éves férfit néhány órával később a rendőrök kapcsolati erőszak bűntett és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen a férfi távoltartásának indítványozására - tájékoztatott a rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!