Rendőrségi hírek

2023.08.07. 14:00

Elfogatóparancs volt érvényben ellene, Balatonkenesén kapták el

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Illusztráció

Forrás: police.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és tizenkét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és tizennyolc személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Harmincegy embert állítottak elő, közülük huszonkettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. augusztus 5-én délután Balatonkenesén igazoltattak egy 39 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a körözött személyt ezután elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!