Rendőrségi hírek

2023.08.11. 10:00

Körözött személyt fogtak Veszprémben

Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe, továbbá két személyt fogott el és hét embert állított elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. augusztus 10-én délelőtt Veszprémben igazoltattak egy 37 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság több elfogatóparancsot is kibocsátott. A körözött személy ugyanis egy korábban rá kiszabott helyszíni bírságot nem fizetett be, majd az illetékes járásbíróság a büntetést szabálysértési elzárásra változtatta át, de a szabadságvesztés letöltését sem kezdte meg.

Az egyenruhások a férfit ezt követően előállították, majd őrizetbe vették és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!