Csütörtöki káresetek

2023.08.04. 12:39

Műszaki mentésekhez hívták a katasztrófavédelmet

Augusztus 3-án egy szemeteskuka tüze mellett csak műszaki mentések szerepeltek a riasztási lapokon.

Veol.hu

Forrás: Pixabay-illusztráció

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Balatonalmádiban, 71-es főút 23-as kilométerszelvényénél, a Balatonfűzfői úti szakaszon. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés miatt állt a víz egy zánkai ikerház pincéjében, a Rákóczi utcában, melyet a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók szivattyúval távolítottak el.

Két autó ütközött össze Révfülöpön, a 71-es főút 66-os kilométerénél. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autókban hárman utaztak, egy ember megsérült, a mentők kórházba szállították.

Megsérült egy gázelosztó és szivárgott a gáz a pápai Külső Veszprémi útonm egy társasház előtt. A helyi hivatásos tűzoltók elzárták a főelzárót és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig.

Füstölt egy kis méretű szemeteskuka a veszprémi Budapest úton. A tüzet a helyi hivatásos tűzoltók oltották el - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!