Rendőrségi hírek

2023.09.19. 18:00

A Várpalotai Rendőrkapitányság körözte, Balatonfüreden kapták el a berhidai férfit

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt vett őrizetbe és nyolc személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözések alapján. Tizenöt embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. szeptember 18-án este Balatonfüreden igazoltattak egy 34 éves berhidai lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Várpalotai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt közérdekű munkával sem váltotta ki. Az egyenruhások a körözött személyt ezután előállították, majd a szükséges intézkedések megtétele után szabadon bocsátották - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!