24 óra krónikája

2023.09.13. 09:33

Csendháborítás miatt állítottak elő egy pápai férfit

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. szeptember 12-én éjszaka arról, hogy az egyik pápai lakótelepnél egy félmeztelen férfi futkározik, miközben üvegeket tör össze és ordítozik, zavarva ezzel a lakótelep lakóinak nyugalmát - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták a 20 éves helyi lakost, akit előállítottak és ellene csendháborítás szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és hat személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tíz személyt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!