A 8-as főúton csípték el

2023.09.01. 08:00

Drogdíler letartóztatását rendelte el a Veszprémi Járásbíróság

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a Veszprémi Járásbíróság az ügyészség indítványára.

Veol.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás adatai szerint a 38 éves Veszprém vármegyei férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023 márciusától 10-15 ember részére rendszeresen marihuánát értékesített - írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség. 

2023. augusztus 28-án, késő délután a rendőrök a 8-as főúton igazoltatták a személygépkocsival közlekedő férfit és utasát, melynek során a gyanúsítottól négy kisméretű, kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagot foglaltak le, melyeket értékesítésre szánt. A gyorsteszt kimutatta, hogy a férfi nem sokkal az ellenőrzés előtt kábítószert fogyasztott, amely még a szervezetében volt.

Forrás: ügyészség

A nyomozó hatóság az elkövetőt őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki kábítószer-kereskedelem, valamint kábítószer-birtoklás elkövetése miatt.

A Veszprémi Járási Ügyészség a gyanúsított jelenlétének biztosítása, a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának, valamint a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében indítványozta a férfi letartóztatását, amelyet a bíróság az indítványnak megfelelően egy hónap időtartamra elrendelt. A végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!