Erőszak

2023.09.25. 17:00

Éveken keresztül ütötte-verte a gondnok a Veszprém megyei nőt

Kapcsolati erőszak bűntettének elkövetésével gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a Veszprémi Járási Ügyészség indítványára a bíróság.

Veol.hu

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás adatai szerint a 33 éves férfi két éve kirendelt gondnoka volt a harmincas éveiben járó nőnek, aki vele és családjával élt Veszprém megyei otthonukban. A férfi évek óta rendszeresen bántalmazta gondnokoltját, a legkülönfélébb okokra hivatkozással testszerte ütötte-verte a kiszolgáltatott sértettet, aki nem mert feljelentést tenni.

2023. szeptember 19-én a férfi egy fémborítású csővel ütlegelte a sértettet, aki ennek következtében zúzódásos sérüléseket szenvedett. Ezután a nő elszökött a férfi házából és segítséget kért.

Az ügyészség indítványára a Veszprémi Járásbíróság a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának valamint a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében egy hónap időtartamra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés ellen a gyanúsított fellebbezett, ezért az nem végleges - közölte a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!