Rendőrségi hírek

2023.09.18. 18:00

Jogosítványa nem volt és még ivott is a kiscsőszi férfi

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök öt személyi sérüléssel járó és tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és tizenkilenc személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Húsz embert állítottak elő, köztük nyolcat ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. szeptember 17-én hajnalban Csögle belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapították, hogy a 30 éves kiscsőszi lakos egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A férfit az egyenruhások további mintavételre előállították, majd az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, ittas járművezetés gyanúja miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!