Munkában a lánglovagok

2023.09.07. 16:43

Kigyulladt egy szálloda szaunája, tűz volt az iskolában

Tűz keletkezett egy szálloda szaunájában Balatonfüreden csütörtökön, közölte Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

A helyszínre a veszprémi és a helybeli tűzoltók vonultak, de kiérkezésükig eloltották a lángokat az ott lévők. A tűzoltók átszellőztették a füsttel telítődött helyiségeket. Szerencsére senki nem sérült meg. 

Felsőörsnél összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó, a helyszínre  a veszprémi tűzoltók vonultak. A forgalmat fél pályán irányítják. Mindegyik járműben ketten utaztak, mindenki könnyebben megsérült. 

Tűz keletkezett egy tótvázsonyi iskolában is, ahol meggyulladt egy bojler szigetelése. Emiatt a felső szint füstös, kormos lett, és 12 gyermeknek, négy felnőttnek kellett elhagyni az épületet. A lángokat a veszprémi és a tótvázsonyi tűzoltók oltották el, a helyszínre vonult a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Senki nem sérült meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!