Randalírozás

2023.11.20. 16:52

Két különböző rendszám volt a Porván parkolóoszlopokon fennakadt autón

Randalírozott egy zöld Suzukival valaki Porván szombaton este, legalábbis ezt érzékelték helyiek.

Rimányi Zita

A kipufogója szikrázott a járműnek, amit vasárnap találtak meg, ugyanis azzal megrongálta a rendezvénytérnél a parkolást szabályozó oszlopokat és fenn is akadt azokon a kocsi, de vezetője elhagyta a helyszínt.

– Mivel közvagyon rongálásáról van szó, kötelességem volt feljelentést tenni, az önkormányzat a kártérítésből tudja megjavíttatani a parkolót – mondta el Veinperlné Kovács Andrea porvai polgármester, aki tájékoztatta lapunkat az esetről. Azt is tőle tudjuk, hogy a járművön két különböző rendszám volt, más elől és más hátul, az alvázszámához pedig egy harmadik tartozik. A faluvezető szerint nem valószínű, hogy rendelkezett műszakival az autó, mivel kinézetre annyira rossz állapotúnak tűnt, a sofőrje pedig nem biztos, hogy ura volt a járműnek, amikor Porvára érkezett.

A polgármester úgy tudja, a hatóság azóta megtalálta az elkövetőt és egy nem falubeli fiatalkorú. Veinperlné Kovács Andrea bízik benne, hogy rendeződik az eset, amiből levonja a tanulságot, de azt fontos tudni, hogy sokkal nagyobb baj is történhetett volna, a saját épségünket nem érdemes, a mások életét nem szabad veszélyeztetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!