Fogyasztotta is a drogot

2023.12.29. 15:28

Kokaint és marihuánát értékesített Zircen, vádat emeltek ellene

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy zirci férfi ellen.

Forrás: ügyészség

A vádirat szerint a 41 éves férfi 2022 nyarától 2023. február elejéig Budapesten, illetve Veszprémben szerzett kokaint, valamint marihuanát, amelyet utána baráti-ismerősi körben értékesített Zircen.

A férfit 2023. február 3-án igazoltatta a rendőrjárőr Gyulafirátóton, melynek során az általa vezetett személygépkocsiból 6 csomag kokain került lefoglalásra, amelyeket értékesítésre szánt. A nyomozó hatóság a lakásában tartott kutatás során kannabiszt tartalmazó anyagot, mikromérleget, valamint őrlőt foglalt le. A vizsgálatok kimutatták azt is, hogy a férfi maga is fogyasztott kokain, illetve kannabisz tartalmú kábítószert.

Az ügyészség a nyomozás során letartóztatásban is volt, jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló férfival szemben börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Zirci Járásbíróságnak, emellett indítványozta a lefoglalt, a kábítószerek porciózásához használatos eszközök elkobzását és a majdnem egymillió forintos bűnügyi költség megfizetésére kötelezését is - írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!