Kiemelkedő szakmai tevékenység

2024.02.08. 16:00

Az év sümegi iskolarendőrével minden diák találkozott már (videó)

A Tapolcai Rendőrkapitányság Sümegi Rendőrőrsének állományában szolgálatot teljesítő Bakos Balázs vehette át az Év Veszprém vármegyei iskolarendőre elismerést a napokban.

Szijártó János

A Sümegen szolgálatot teljesítő Bakos Balázs főtörzsőrmester kapta az Év Veszprém vármegyei iskolarendőre elismerést, a 2023-as évben nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért

Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség

Országos Iskolarendőr Szakmai Nap címmel tartott rendezvényt a hónap elején az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) a Rendőrségi Igazgatási Központban. Az eseményen Kuczik János Zoltán vezérőrnagy, országos rendészeti  rendőrfőkapitány-helyettes, az ORFK-OBB elnöke elismeréseket adott át. Ekkor vette át Bakos Balázs főtörzsőrmester az év Veszprém vármegyei iskolarendőre elismerést a 2023-as évben nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységéért.

A fiatal rendőrrel a VVMRFK Sajtószolgálata készített interjút az esemény után. Mint elmondta, 2014 óta lát el prevenciós feladatokat, tart ezzel összefüggésben előadásokat a Ramassetter Vince Általános Iskolában. Majd, miután körzeti megbízott lett, hivatalosan is az intézmény iskolarendőreként tevékenykedik. Ma már nincs olyan tanuló, aki legalább egyszer ne találkozott volna vele. Az alsó tagozatosoknak inkább a közlekedésbiztonságot helyezi előtérbe, a felsősöknek pedig már ezen túl a különböző bűncselekmények előfordulási lehetőségeiről ad tájékoztatást, a megelőzés jegyében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!