Feltűzték a piros-kék szalagot

2017.11.23. 21:13

Az utolsó nagy megmérettetés előtt a református gimnázium végzősei

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma (Refi) szombaton tartotta szalagavatóját.

Laskovics Márió

Mayerné Pátkai Tünde igazgatóhelyettes, a 12. C osztályfőnöke tűzi fel a piros-kék szalagot Kerpel Péter végzős diák Bocskai-öltönyére Fotó: Laskovics Márió

Délután a református templomban tartott szalagtűző ünnepségen a végzős évfolyam osztályfőnökei – Kerpel Péter József, Pálóczyné Zergi Klára és Mayerné Pátkai Tünde – köszöntötték a megjelenteket. A jövőre elballagók verses-prózai, énekes-zenés összeállítású, megható műsorát kö-vetően a három osztályfőnök feltűzte a piros-kék szalagot a végzősök Bocskai-öltönyére, majd a diákok is viszonozták a gesztust a tanári kar képviselői részére.

Mayerné Pátkai Tünde igazgatóhelyettes, a 12. C osztályfőnöke tűzi fel a piros-kék szalagot Kerpel Péter végzős diák Bocskai-öltönyére Fotó: Laskovics Márió

- A szalaggal felkerült rátok a rajtszám a képzeletbeli futóversenyen, refis éveitek utolsó nagy megmérettetésén. Jelöljétek ki pontosan a jó célt! Kívánom nektek, hogy sikerüljön minél jobb eredményt elérnetek, képességeitekhez mérten kiválóan teljesítenetek. Legyen kitartásotok e távon a versenyben! Társakkal együtt, bolyban futni könnyebb, mint egyedül. Keressétek a közösséget – látta el jó tanácsokkal az utolsó éveseket beszédében Gránásiné Bácsi Tünde igazgató.Este a Városi Sportcsarnokban tartott bálon Huszár Pál egyházkerületi főgondnok, az est fővédnöke és Gránásiné Bácsi Tünde igazga- tó köszöntötte a vendégeket, majd nyitótáncként palotás és szatmári táncok, színházi táncbemutató, bécsi, valamint gyertyafényes keringő szórakoztatta az ünneplőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában