Két évtizedes hagyomány

2018.03.02. 10:27

Három Veszprém megyei szakembert is díjaztak a tetőfedő pályázaton

Három megyei szakember is bekerült a jubileumi, 20. Bramac Tetőfedő Bajnokság nyertesei közé.

Tremmer Tamás

Haizler Mihály (jobbról) Csizmadia Zoltán értékesítési igazgatótól, Miheller Gábor ügyvezető igazgatótól, és Molnár-Varga Adrienn marketingvezetőtől veszi át a díjat Fotó: Bramac

A két évtizedes hagyományokra visszatekintő országos tetőfedő pályázat rangos esemény a magyar tetőfedők életében. A huszadik Bramac Tetőfedő Bajnokságra 218 pályamunka érkezett, új és felújított épületek fedése-, intelligens tetőrendszer-, illetve „Amire a legbüszkébb vagyok” kategóriákban.

A beküldött munkákban ezúttal is az esztétikumot, az innovatív eszközök használatát és megvalósítását díjazta a szigorú zsűri, ami számos különdíjat is odaítélt a szakma kiválóságainak. Ugyancsak különdíjat adtak át a tetőfedő szakmai szervezetek, az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) és a Tető Építők Egyesülete (TEGY) is, és arany ácskalapácsot vihettek haza a 15 éve Bramac Rendszermester címet viselő tetőfedő mesterek.

Haizler Mihály (jobbról) Csizmadia Zoltán értékesítési igazgatótól, Miheller Gábor ügyvezető igazgatótól, és Molnár-Varga Adrienn marketingvezetőtől veszi át a díjat
Fotó: Bramac

 

A pályázaton három Veszprém megyei szakembert is díjaztak. Az intelligens tetőrendszer kategóriában harmadik helyet szerzett Haizler Mihály (Veszprém). Az új épületek kategóriában szakmai különdíjban részesült Nesó László (Berhida). A felújított épületek kategóriában pedig Farkas Mihály (Ajka) érdemelte ki a harmadik helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában