jótékony támogatók

2018.05.20. 11:28

A hátrányos helyzetű fiatalokért főztek a Kolostorok és kertek völgyében

Első alkalommal szervezték meg Veszprémben, a Kolostorok és kertek völgyében a családi napon az I. Magyar Étkek Főzőversenyt, melynek jellegzetessége, hogy a részt vevő 17 főzőcsapat a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete támogató partnere.

Jákói Bernadett

A SKICC Reklámstúdió több egyesületet is támogat a városban, emellett több nagy sikerű főzőverseny szervezését is bonyolítják az országban.

Gastrodesign különdíjban az IPhone Center csapata részesült Fotók: Jákói Bernadett

Így került sor a veszprémi verseny kezdeményezésére is.

– Veszprémben az I. Magyar Étkek Főzőversenyen részt vevő csapatok valamennyien támogató partnerek. Idén a pörkölt volt a fő téma, sajátosság, hogy csak magyar, hagyományos alapanyagokkal főzhettek a nevezők – mondta el Sevinger Erika szervező.

A családias, baráti hangulatú versenyen első három helyezést és különdíjat osztottak a szervezők.

A zsűri tagjai, Márkus László, a Betekints hotel és étterem tulajdonosa, Szűcs Balázs, a Historia Hangvilla étterem, kávézó és rendezvényközpont üzletvezetője és Szabó Péter, a Kolostorok és Kertek Kft. ügyvezetője díjazta az elkészült bográcsételeket.

Az első helyet az OOK Press Nyomda szerezte meg, a második helyezést a BB Legenda csapata érdemelte ki, míg harmadik helyezésben a Vagnerláb csapat tagjai részesültek.

A Gastrodesign különdíjat az IPhone Center csapata nyerte el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában