19. Harley-Davidson Open Road Fest

2018.06.08. 07:00

Óvodások motorversenye: porzott tőlük az aszfalt

Kiss Csenge és Galambos Levente hétéves óvodások nyerték meg a fiúk, illetve a lányok csapatában a lábbal hajtós motorversenyt a 19. Harley-Davidson Open Road Festen, csütörtökön a Pelso Campingben, ami ismét nagy feltűnést keltett a fesztiválon.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Hatalmas ováció, hangos bíztatás kísérte a legkisebbek futamát, akik a több százkilós motorcsodák között álltak rajtvonalhoz, és csak úgy porzott utánuk az út! A seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda apróságai alaposan bemelegítették az aszfaltot csütörtökön délután a motoros kaszkadőrök előtt: hatalmas lelkesedéssel, teljes erőbedobással küzdöttek meg egymással a versenyen, ahol Kiss Csenge és Galambos Levente futott be először a célba. A szervezők ezzel az élménnyel ajándékozták meg a hátrányos helyzetű apróságokat a találkozón, ahol a Baptista Szeretetszolgálat külön sátorban várja a segíteni szándékozókat.

Fotó: Kovács Erika

Az aszfalton a legkisebbek versenye után tovább fokozódott az izgalom, Erdős Csabi motoros kaszkadőr ismét feszegette a fizika határait lélegzetelállító bemutatójával, ahogy az extrémbringások is.

Fotó: Kovács Erika
Fotó: Kovács Erika
Fotó: Kovács Erika

A szabadság szerelmesei ezúttal a Bakonyba túráztak egy jót, Zirc térsége volt az úti cél. A tábor szépen telik, a forró nyárban izzik a hangulat, amiről kitűnő rockbandák is gondoskodnak, délután a Kiss Forever Band csapott a húrok közé, a Tankcsapda esti bulijára pedig már délután megkezdődött a verseny a parkolóhelyekért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában