Köztisztviselő kitüntetése

2018.07.05. 19:44

Átadták a Véghely-díjat Veszprémben

Kosztin Erika, a polgármesteri hivatal pénzügyi irodájának számviteli ügyintézője, pénztáros vehette át idén a Véghely-díjat.

Mohos Gábor jegyző, Kosztin Erika és Porga Gyula polgármester a díjátadón Fotó: önkormányzat

Az elismerést a város közgyűlése a veszprémi önkormányzatnál eltöltött több mint egy évtized alatt tanúsított kiemelkedő közszolgálati tevékenységéért adományozta a díjazottnak.

Mohos Gábor jegyző, Kosztin Erika és Porga Gyula polgármester a díjátadón Fotó: önkormányzat

A Véghely-díjat a köztisztviselők napja alkalmából tartott ünnepségen Porga Gyula polgármester és Mohos Gábor jegyző adta át a napokban. A méltatásban elhangzott, Kosztin Erika a Lovassy gimnáziumban érettségizett, a középiskola befejezése óta folyamatosan képzi magát: ügyintéző titkár, számviteli ügyintéző és mérlegképes könyvelő szakképesítést is szerzett, letette a közigazgatási alapvizsgát, elvégezte az ECDL tanfolyamot, 2016-ban a Pannon Egyetemen – amelynek jelenleg is hallgatója – közgazdász végzettséget szerzett gazdálkodási és menedzsment alapszakon.

Kosztin Erika 2005 augusztusától dolgozik a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Irodájánál számviteli ügyintéző, pénztáros munkakörben. Munkáját a szakmai felkészültség, precíz, pontos munkavégzés jellemzi. Lelkiismeretes, szorgalmas, elkötelezett köztisztviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában