második alkalommal

2018.07.26. 14:52

Fesztiváli falutúrát rendeztek Porván

A Hungarikum fesztiválhoz kapcsolódóan az idén második alkalommal rendezte meg az önkormányzat felkérésére a fenyőfői Naprózsa vendégház, Horváth Attila és családja a falunapi túrát.

Müller Anikó Hanga

A falutúrán nagy létszámban vettek részt az ország minden részéből, Mészner Viktor – balról – és Kovács Attila családja indította, várta a túrázókat, jobbról Kovács Kálmánné Bakonybánkról érkezett túrázó

Fotó: Müller Anikó Hanga

Három távra, tíz-húsz-harminc kilométeres útvonalakra nevezhetett a kétszáztizenöt túrázó. A legrövidebb távot a település körül jelölték ki, a húszas elment a Kőris-hegyig, a harmincas pedig Fenyőfőig.

A falutúrán nagy létszámban vettek részt az ország minden részéből, Mészner Viktor – balról – és Kovács Attila családja indította, várta a túrázókat, jobbról Kovács Kálmánné Bakonybánkról érkezett túrázó Fotó: Müller Anikó Hanga

A környékbelieken kívül az ország minden részéből érkeztek sportbarátok, így pl. Egerből, Kazincbarcikáról, Szeghalomról, Zagyvarékasról, Érdről, Győrből és a fővárosból.

A legfiatalabb résztvevő nyolc hónapos baba volt, a legidősebb hetvennégy éves. Beérkezéskor a szervezők általuk sütött medvehagymás pogácsával kínálták a túrázókat, és mindenki porvai kitűző jelvényt kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában