győzelem

2018.08.05. 16:02

Tóth Lilla Hanna a Miss Balaton 2018 királynője

A természetesség a legjobb fegyver, ezt mondta Tóth Lilla Hanna miskolci egyetemista a győzelméről, akit a Miss Balaton 2018 szépségkirálynőjének választottak meg Balatonfüreden, szombaton este, a Balaton Szabadidő és Konferencia központban, a versenyt idén ötödik alkalommal szervezték meg.

Kovács Erika

A boldog győztesek, Tóth Lilla Hanna (középen), mellette Foczkó Dalma első udvarhölgy és Bíró Barbara Cyntia, a második udvarhölgy (sárga ruhában) Fotó: Miss Balaton

Az első udvarhölgy a szintén miskolci Foczkó Dalma, a második udvarhölgy pedig az angoltanárként dolgozó, budapesti Bíró Barbara Cynthia lett. A 12 döntős szépségre a közönség is voksolhatott: a legtöbb szavazatot a 18 éves, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta, akit Petri Beatrix követett a második, illetve az idei királynő, Tóth Lilla Hanna a harmadik legtöbb szavazattal.

A boldog győztesek, Tóth Lilla Hanna (középen), mellette Foczkó Dalma első udvarhölgy és Bíró Barbara Cyntia, a második udvarhölgy (sárga ruhában)
Fotó: Miss Balaton

 

A versenyzők megmutathatták magukat sportos és elegáns viseletben, illetve bikiniben. A zsűriben helyet foglalt mások mellett Debreczeni Zita fotós, Dobó Ági korábbi szépségkirálynő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában