Köszönettel tartozunk nekik

2018.11.19. 13:51

Megbecsülik a nyugdíjasokat Somlóvásárhelyen

Évente egyszer összegyűlnek a község lakói, hogy szeretetüket, tiszteletüket és megbecsülésüket fejezzék ki azok iránt, akik a munkában eltöltött esztendők után már a nyugdíjas éveiket töltik.

Rednágel Zsuzsanna

A színjátszók vidám műsort adtak elő a nézők nagy örömére

Fotó: Rednágel Zsuzsanna

A képviselő-testület szervezésében nemrég tartották az idősek napját a kultúrházban. Marton Zsolt polgármester köszöntötte a szépkorúakat, majd beszédében úgy fogalmazott, az idősek a szeretni tudás, a türelem, a megértés művészetének birtokosai. Köszönettel tartozunk nekik, amiért munkájukkal lehetővé tették, hogy tanulhassunk, dolgozhassunk.

A színjátszók vidám műsort adtak elő a nézők nagy örömére Fotó: Rednágel Zsuzsanna

Bár Rozner Ferencné nem tudott részt venni az eseményen, a beszéd után köszöntötték 95. születésnapja alkalmából, és a miniszterelnök által aláírt emléklapot továbbították neki. Ezután az óvodások előadását nézhették meg a résztvevők, majd a Lyra énekegyüttest hallhatták, valamint a Szivárvány a Somló Felett Színjátszó Kör adott elő műsort, majd Horváth Andor színművész Szécsi Pál-emlékműsorát hallhatták. Az est hangulatáról a Kobor Band zenekar gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában