ünnepség zircen

2018.12.09. 19:30

Elismerték a véradók életmentő munkáját

Ünnepséggel és vacsorával köszönte meg a Magyar Vöröskereszt Zirci Területi Szervezete a véradók egész éves önkéntes tevékenységét.

Kelemen Gábor

A zirci véradók kiemelkedően aktívak

Fotó: Kelemen Gábor

Búzási István, a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének korelnöke köszöntőjében hangsúlyozta, óriási jelentősége van a véradók tevékenységének, hiszen a vér semmi mással nem pótolható, az ünnepi műsor pedig a társadalom megbecsülését fejezi ki.

A zirci véradók kiemelkedően aktívak Fotó: Kelemen Gábor

Ottó Péter polgármester speciális tevékenységnek nevezte a véradást, hiszen a véradók nem tudják, hogy kinek fognak segíteni. Magyar Lászlóné területi vezető értékelőjében elmondta, Zirc városában magas a véradók és a véradást megszervezők száma, területi szinten is kiemelkedő.

Csoma Zoltán, a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének elnöke köszönetét fejezte ki a véradóknak és a véradás szervezésében, támogatásában közreműködőknek. Az ünnepségen kitüntetést vehettek át a jubileumi számot elért véradók és a Vöröskereszt munkáját támogatók.

A műsorban közreműködött a Reguly német nemzetiségi nyelvoktató iskola énekes-táncos csoportja Szekrényesné Szautner Veronika vezetésével, Csutak Noémi énekes, a zirci városi vegyes kórus és Simonffy Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában