óvodai karácsony

2018.12.13. 07:00

Pécselyen szívügyük a családias iskola

Példaértékű összefogásról beszélt Burgyánné Czibik Éva polgármester, a Balatonfüredi Eötvös Loránd Általános Iskola Pécselyi Tagiskolája, valamint az óvoda karácsonyi műsora alkalmával, az iskola előtti téren.

Kovács Erika

Vidám, szabadtéri műsorral lepték meg az érdeklődőket az iskolások és óvodások Pécselyen, akik közös fotózásra álltak össze a polgármesterrel, pedagógusokkal, szülőkkel Fotó: Kovács Erika

Meghitt, vidám, szabadtéri műsorral lepték meg az érdeklődőket – köztük Tremmer Bernadett, a balatonfüredi iskola intézményvezetőjét, és Kovácsné Gáspár Magdolna tagintézmény-vezetőt – az apróságok és diákok Pécselyen, az iskolánál, a karácsonyi Betlehem mellett, amit a szülők kezdeményezésére készítettek el, a település apraja-nagyja összefogásával. Az iskola bejáratánál külön ünnepi díszeket is faragtak, festettek és illesztettek össze fából, szintén együtt, a település lakói, gyerekek, felnőttek.

Vidám, szabadtéri műsorral lepték meg az érdeklődőket az iskolások és óvodások Pécselyen, akik közös fotózásra álltak össze a polgármesterrel, pedagógusokkal, szülőkkel
Fotó: Kovács Erika

Az összefogást helyezte középpontba Burgyánné Czibik Éva polgármester, aki egyebek mellett arról is beszélt, hogy nemcsak neki, hanem Pécselyen mindenkinek szívügye a családias légkörű iskola működése, illetve az óvoda felújítása a Balaton közelében, ékszerdobozként meghúzódó településen.

Az igényes karácsonyi műsor közben, és utána is az önkormányzat dolgozói házi készítésű süteményekkel, pogácsával, illetve forró teával kínálták a közönséget, Pécselyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában