azonosították

2019.01.25. 18:59

Negyvenhét éves veszprémi férfi a budapesti kollégiumtűz halálos áldozata

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében azonosította a Budapest IX. kerületében, a Markusovszky téren keletkezett kollégiumtűz halálos áldozatát.

Budapest, 2019. január 23. Kollégium égõ épülete Budapest IX. kerületében, a Markusovszky téren 2019. január 23. Az égõ házban a tûzoltók egy holttestet találtak. MTI/Mihádák Zoltán

Fotó: Mihádák Zoltán/MTI

Mint arról korábban beszámoltunk, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint szerda este kigyulladt a református egyetem kollégiumának második és harmadik emelete Budapest IX. kerületében, a Markusovszky téren. Az oltási műveletek közben egy megégett holttestet találtak a harmadik emeleten, a lépcsőfordulóban.

Orbán Viktor miniszterelnök a péntek reggeli rádióinterjúja után váratlanul ellátogatott abba a református kollégiumba, ahol nagy tűz volt szerdán este Budapesten, az erről készült videofilmben is elhangzik, hogy az áldozat egy négygyermekes, 47 éves veszprémi férfi lehetett (0:17-nél):

A police.hu friss információi szerint a rendőrség a közigazgatási eljárás keretében végzett azonosítás során megállapította, hogy az elhunyt egy 47 éves veszprémi férfi.

Borítókép: A református egyetem kollégiumának égő épülete Budapest IX. kerületében, a Markusovszky téren 2019. január 23-án Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában