Rendhagyó randevúk

2019.02.15. 14:00

A párkapcsolatokról tartottak előadásokat a Hangvillában

Nap mint nap lehet találkozni olyan szerelmespárokkal, akikre a környezetükben szinte mindenki egyöntetűen azt mondta, nagyon összeillenek, egymásnak lettek teremtve! Majd telik-múlik azt idő, s a rendkívüli együttállásból bizony nem lesz semmi. Ezzel (is) csábították a Hangvillába az érdeklődőket a Gyümölcsöző házasság című programra, a házasság hetéhez kapcsolódóan.

Juhász-Léhi István

…és mi van a happy end után? címmel tartott előadást Süveges Gergő újságíró és felesége, Süvegesné Rudan Margit gyógypedagógus

Fotó: Penovác Károly/Napló

Tátrai József és Tátrainé Radics Rita voltak a program házigazdái Veszprémben és Rendhagyó randevúk elnevezéssel tartottak prezentációt …és mi van a happy end után? címmel, aztán Süveges Gergő újságíró és felesége, Süvegesné Rudan Margit gyógypedagógus előadásának, míg Pilát Gábor író A párkapcsolat végzetes buktatói – Tabuk nélkül …azért, hogy elkerülhessük őket című előadással készült.

…és mi van a happy end után? címmel tartott előadást Süveges Gergő újságíró és felesége, Süvegesné Rudan Margit gyógypedagógus Fotó: Penovác Károly/Napló

Süvegesné Rudan Margit arról beszélt lapunknak, hogy a happy end után boldogság van.

– Mi szinte minden nap megfogalmazzuk, hogy de jó házasságban élni, és örülünk egymásnak. Ez az egyik része, ami a happy end után van. A másik része pedig az, hogy ez nem megy magától. Ezért újra meg újra tenni kell érte – fogalmazott.

Süveges Gergő viccesen arról beszélt: a gyerekek bármennyire is szeretnék, nem tudják szétverni a házasságukat…

– Mindent megtesznek azért, hogy rájuk figyeljünk, és ne egymásra, de ez a kötelességük. Mi szeretnénk megőrizni a kapcsolatunkat! Nagyon örülünk a gyerekeinknek – két fiú, két lány –, és a házasságunk gyümölcseinek tartjuk őket, de a szentség a családunk alapja, a házasságunké, és ezt kell karbantartunk ahhoz, hogy a gyerekeink is jól érezzék magukat – mondta a televíziós.

– Az, hogy jó nekünk együtt és örülünk egymásnak, az nem azt jelenti, hogy nincsenek nehézségeink. Vannak, de megtaláljuk hozzá a kulcsot, hogy újra szorosabbra tudjuk fonni a kapcsolatot. Keresni kell a segítségeket, az ötleteket, a barátokat, akik támogatnak – tette hozzá Süvegesné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában