farsang

2019.03.04. 16:00

Fánksütés és retrosztárok Aszófőn

Tradicionális családi farsanggal búcsúztatták a telet Aszófőn a Kulturházban. Családok, felnőttek, gyerekek együtt öltöztek be, vidám, hangulatos közösségi programot varázsolva a résztvevőknek.

Jákói Bernadett

A gyermekek jelmezversenyén résztvevők csoportja

Aszófő Község Önkormányzata és a helyi Dallamvilág Csoport szervezésében a családok, gyerekek jelmezversenye és a retrotancdalfesztivál igen hangulatos estét teremtett. Az újonnan alakult Baba-mama klub tagjai is apró babáikkal közös jelmezbe öltözve filmsztárok, mesehősök, mai modern, a gyerekek által közkedvelt figurák szerepébe bújva színesítették a vidám rendezvény hangulatát. A közönségszavazatok alapján megosztott első helyen az aszófői Nagy Erik Péter rocksztár és a balatonfüredi Szurma Krisztián magyaros, vérbeli huszárjelmezét választották a legjobbaknak. Bíró Edit segítségével arcfestés és tetoválás rejtelmeibe is bepillanthattak az érdeklődők, aki kívánság alapján sok-sok varázslatos arcot készített.

A gyermekek jelmezversenyén résztvevők csoportja

A helyi Nyugdíjasklub sütőasszonyai szorgos kezeikkel a hagyományos, helyi recept alapján készült látványos farsangi fánk sütéssel és kostolóval kápráztatták el a farsangolókat. A gyerekek kedvence, Rudi bohóc szórakoztató műsora mellett az est fénypontjaként színpadra léptek örökzöld slágereikkel az egykori, retro táncdalénekesek is. Értékes tombolatárgyak, torta, festmények, praktikus használati tárgyak találtak gazdáikra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában