példát mutat kollégáinak

2019.06.06. 17:30

Törzsőrmester hölgy kapta a Zirc Város Rendőre kitüntetést

A 2018-as évben végzett kiemelkedő teljesítménye elismeréseként a Zirc Város Rendőre kitüntetést vehette át az önkormányzattól Szelthoffer Ramóna rendőr törzsőrmester, a Veszprémi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának segédelőadója.

Kelemen Gábor

Szelthoffer Ramóna rendőr törzsőrmester a „Zirc Város Rendőre” elismerő oklevéllel a Városházán

Szelthoffer Ramóna eddigi életútja méltán bizonyította a közrendvédelmi szakterülethez való hűségét, ragaszkodását. A Zirci Rendőrőrs nagy hangsúlyt fektet a kisebb értékű vagyon elleni cselekmények, így például a lopások megelőzésére, felderítésére. Ezen cselekmények a bűncselekmény értékhatárát ugyan nem érik el, de a lakosság szubjektív biztonságérzetét negatívan tudják befolyásolni. Ebben végez élenjáró tevékenységet Szelthoffer Ramóna, és ezzel a zirci polgárok vagyonbiztonságát segíti elő. Elévülhetetlen érdemeket szerzett több helyi és a rendőrőrs illetékességi területén történt szabálysértés felderítésében – ismertette Tóth Gábor őrsparancsnok méltatását Ottó Péter polgármester a képviselő-testület ülésén.

Szelthoffer Ramóna rendőr törzsőrmester a Zirc Város Rendőre elismerő oklevéllel a Városházán

Elhangzott továbbá, hogy a rendőrkapitányságon dolgozó kollégáinak is hatalmas segítséget nyújtott az előkészítő eljárások lefolytatásában. Több olyan eljárást folytatott, amelyek a későbbiekben az ország több pontját érintő bűnügyek lettek. Jelzései, információi a bűnügyi csoport munkáját nagyban segítették. A Zirci Rendőrőrs bűnügyi csoportjával közösen dolgozik a felderítések javítása és eredményessé tétele érdekében. Munkához való hozzáállásával, eredménycentrikusságával személyes példát mutat a rendőrőrs állománya részére.

Tevékenysége során tanúbizonyságot tett szakmai felkészültségéről, hivatástudatáról. Kollégái bátran fordulnak hozzá tanácsért, segítségért. Az állományt havi eligazítások keretében folyamatosan képezi, oktatja, részükre a szükséges iránymutatást minden esetben megadja. Segíti a közös gondolkodás és eredmények elérését. Az ügyiratok feldolgozása mellett a közterületi szolgálatokban, az ügyfélfogadásban, az ügyfelek részére történő segítségnyújtásban is jelentős szerepet vállal. A nyílt napok, a bemutatók aktív tagja.

A kiválóan képzett, nagyfokú hivatástudattal rendelkező törzsőrmester szakmai felkészültségével, többéves gyakorlati ismereteivel aktívan járul hozzá Zirc város közrendjének védelméhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában