Kiváló vagyonőrök

2019.08.14. 07:00

Kalandparki családi napon adták át az elismeréseket a vagyonőröknek Kislődön

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete a Sobri Jóska Kalandparkban tartotta a XIII. Veszprém megyei vagyonvédelmi és családi napját.

Tóth B. Zsuzsa

Fotó: Penovác Károly/Napló

Rácz László elnök köszöntőjében üdvözölte Kovács Imrét, a kamara Fejér megyei szervezetének elnökét, Pongrácz Ernőt, a Fejér megyei szervezet elnökségi tagját, Kárpáti Zoltánt, a Fejér megyei szervezet titkárát, továbbá Szabó Lajost és Nagy Józsefet, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőr alezredesét.

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete az elmúlt évek gyakorlatával összhangban a személy- és vagyonőrök ünnepén adta át a Kiváló Vagyonőr kitüntetéseket. Az elismerés célja, hogy a vagyonvédelem területén hosszú ideje végzett, magas színvonalú munkát, kimagasló szaktudást, példamutató helytállást, szakmai közösségben végzett aktív tevékenységet jutalmazza. A kitüntetéseket Rácz László és Balogh Árpád, a kitüntetést odaítélő bizottság elnöke adta át Páli Attila személy- és vagyonőrnek és Szilágyi Attila személy- és vagyonőrnek.

Amint az a méltatásban elhangzott, Páli Attila 1997-től dolgozik folyamatosan a vagyonvédelemben, annak valamennyi szakterületét kiválóan ismeri. Feladatait lelkiismeretesen, magas szakmai színvonalon látja el. Munkája eredményét a megbízók is megelégedéssel fogadják, több esetben fejezték ki köszönetüket. Tevékenységével jelentősen hozzájárult rendezvények, pénz- és értékszállítások eseménymentes lebonyolításához, új szolgálati csoportok, munkahelyek létrehozásához, elindításához és azok folyamatos működtetéséhez.

Szilágyi Attila több mint húsz éve dolgozik a vagyonvédelem területén.

A személy- és vagyonőrök ünnepén ismerték el a legjobbak munkáját. Jobbról Szilágyi Attila, az egyik kitüntetett Fotó: Penovác Károly/Napló

A Veszprém városi és a Balaton-parti, nagy közönséglétszámú sport- és egyéb rendezvények biztosításának megszervezésével és végrehajtásával szakmai körökben és a megbízók részéről is széles körű elismertséget szerzett, több kritikus helyzetet sikeresen megoldott. Munkájában nagy szerepet kap a szakma rangjának növelése, társadalmi elismertségének kivívása. Mindig harcosan kiáll a vagyonőrök érdekében. A vagyonvédelmi szakmai kamara alapító tagja, ciklusokon keresztül töltött és tölt be különböző tisztségeket.

A családi nap résztvevői szakmai tesztet tölthettek ki az ünnepen, a nap során értékelték a vagyonőrversenyt, és mindenki kalandozhatott az élményparkban a családtagjaival.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában