jótékony célra

2019.09.19. 11:00

Elkészültek a sütik, beindult a vásár Veszprémben

Szerdán megkezdődött a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület három héten (szeptember 18–21., szeptember 25–28., október 2–5.) át tartó süteményvására.

Juhász-Léhi István

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A Kossuth utcai ünnepélyes megnyitón Molnár Roland elnök elmondta, céljuk nem változott, megduplázni a 2018-ban gyűjtött 600 ezer forintot. A tavalyi jótékonysági süteményvásárhoz hasonlóan idén is helyi cégeknek, vállalkozóknak, és képviselőknek köszönhetően vásárolhatunk süteményeket, melynek bevételét teljes egészében az egyesület által pártfogolt hátrányos helyzetű fiatalokhoz juttatják majd el a szervezők.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Márfi Gyula nyugalmazott érsek örömének adott hangot, hogy segíthet a Molnár Roland vezette egyesületnek, és bízik benne, hogy a megálmodott összeg teljesül majd néhány hét múlva.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület sok nagyszerű programot indított útjára, melyekből az egyik a jótékonysági süteményvásár a posta előtt.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A sütemények arra várnak, hogy megvásárolják azokat, mondta. Sokan a kezdeményezés mellé álltak, ezért arra bíztatott mindenkit, jöjjön el, és vásároljon, amivel adakozik is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában