Eredményes volt az elmúlt év

2019.10.29. 18:26

Kitüntetést és főigazgatói dicséretet kaptak az ajkai kórház dolgozói

A kórház névadójára emlékeztek pénteken az ajkai Magyar Imre kórházban, és kitüntették a kórház dolgozóit.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A kórház kitüntetett dolgozói

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Nagy Zoltán, az ajkai Magyar Imre Kórház főigazgatója úgy fogalmazott, hogy Magyar Imre lelkiismeretes munkája és a betegekhez való viszonya példaértékű, és fontosnak tartják munkásságának ápolását. Hozzátette, hogy a professzor példaképpé vált, intézetvezetőként olyan iskolát teremtett, amely a magyar orvosi kultúrát évtizedekre meghatározta.

Beszédében az idei évet eredményesnek nevezte, és megköszönte mindenki támogatását és munkáját. Kihangsúlyozta, hogy sikerült a kórház működését, gazdálkodási egyensúlyát lehetőségeikhez mérten megőrizni, valamint a nagyon szigorú törvényi előírásoknak továbbra is megfelelni. Hozzátette, hogy újabb szakmai fejlesztéseket is megvalósítottak, mint például a betegek igényeinek megfelelően kialakított egynapos sebészeti ellátás, melyet külön egység szervezésében és irányítása alatt végeznek. Továbbá a sikeres pályázatok eredményeképpen megújult a szülőszoba és a modern sebészeti, intenzív ellátást segítő műtéti eszközök kerültek beüzemelésre.

Halusz Irma doktornő előadásában az önvizsgálatra és az emlőszűrés fontosságára hívta fel a figyelmet. Majd Kovács Éva doktornő a reumatológia sokszínűségéről beszélt, végül Nádudvari Piroska doktornő összegezte az elmúlt év elért aneszteziológiai eredményeit.

A kórház kitüntetett dolgozói
Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Magyar Imre emlékplakettben részesült Varga Margit Ilona a radiológiai osztály osztályvezető főorvosa. Főigazgatói dicséretben részesült Nádudvari Piroska főorvos, Kovács Éva főorvos, Gaál Péter főorvos, Szabó Zsoltné kardiológiai szakasszisztens, valamint Kámán Jánosné szakács.

Nagy Károlyné gazdasági igazgató a Megyei Közgyűlés plakettjét és Fenyvesi Zoltán köszönő oklevelét kapta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában