Koncerttel segítettek a Veszprémi Petőfi Színházban

2019.11.18. 07:00

Sokakat megérintett a vaszari Kelemen család kálváriája

Újabb lépéssel került közelebb a Kelemen család az új, biztonságos otthonukban való megnyugtató újrakezdéshez: 210 ezer forint gyűlt össze számukra a Veszprémi Petőfi Színházban pénteken este tartott jótékonysági koncerten.

Polgár Tibor

A rendezvényen Tímea unokái,anégyéves Vanessza és az ötesztendős Viki játékokat kaptak ajándékba a házigazda színház nevében Oberfrank Páltól és Kellerné Egresi Zsuzsannától

Fotó: Petőfi Színház

Mint beszámoltunk róla, a 15 éves lányát egyedül nevelő Kelemen Tímea az árvaháztól mentette meg két kisgyermek unokáját, amikor magához vette őket, azonban egy korábbi tűzeset miatt mostanra lakhatatlanná vált gecsei házuk.

Helyi és környékbeli civilek Vaszaron találtak nekik egy eladó házikót, amelyet segítőkész szakemberek közreműködésével társadalmi munkában felújítottak, a tulajdonos pedig beleegyezett, hogy Tímea és a három gyermek még a 3,5 millió forintos vételár kifizetése előtt beköltözhessenek az ingatlanba.

Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekara jótékonysági koncertet adott a Kelemen család megsegítésére
Fotó: Petőfi Színház

A nagy szeretetben élő, immár vaszari család így együtt maradhatott, nem kell attól félniük, hogy nem lesz fedél a fejük felett.

A Napló idén Kelemen Tímea unokái és gyermekei megsegítésére indította el hagyományos karácsonyi adománygyűjtését. Aki tud és szeretne nekik segíteni az újrakezdésben, felajánlásait a Takarékbank Zrt. 50420685-10001916 számú számlájára juttathatja el. Név és közlemény: Kelemen Ház.

A rendezvényen Tímea unokái,anégyéves Vanessza és az ötesztendős Viki játékokat kaptak ajándékba a házigazda színház nevében Oberfrank Páltól és Kellerné Egresi Zsuzsannától
Fotó: Petőfi Színház

A Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekarának a Veszprémi Petőfi Színházban tartott jótékonysági hangversenyén összegyűlt 210 ezer forintot is a vaszari ház kifizetésére fordítják. Emellett a rendezvényen Tímea unokái, a négyéves Vanessza és az ötesztendős Viki nagy méretű babajátékokat kaptak ajándékba a házigazda színháztól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában