szavazás

2020.02.14. 14:00

Döntsön 2019 sportpillanatáról!

A veszprémi sportbarátok idén tizenegyedik alkalommal ítélhetik oda a közönségdíjat, a tavalyi évhez hasonlóan, a három mértékadó veszprémi hírportál összefogásával.

veol.hu

Tizenegyedik éve választhatja meg a sportszerető közönség az év veszprémi sportpillanatát. A tavalyi évhez hasonlóan egy közös szavazófelületen, három mértékadó veszprémi hírportál olvasói adhatják le a szavazataikat: a Vehir.hu, a Veol.hu és az ötletgazda Hajráveszprém.hu várja az olvasói voksokat.

A három híroldal szerkesztőségének tagjai állították össze a sportmenüt. Időrendi sorrendben haladva elevenítjük fel a veszprémi sportéletből azokat az eseményeket, mérkőzéseket, versenyeket, teljesítményeket, melyekről még bizonyára sokat fognak beszélni a veszprémi sportbarátok. A szubjektív összeállításba egyéni és csapatsportok egyaránt helyet kaptak. A végső döntés természetesen ezúttal is az olvasóké, várjuk a szavazatokat!

A szavazást 2020 február 17. (hétfő) 20.00-kor zárjuk, a végeredményt pedig a február 20-i sportévnyitó ünnepségen hozzuk nyilvánosságra.

Szavazni a cikk végén lehet!

A Hoya-Pannon Egyetem Veszprém a Nyíregyháza 84-67-es legyőzésével megnyerte a dr. Hepp Ferenc-emlékkupa győri fináléját, és az évad egészét illetően továbbra is veretlen maradt.

Fotó: Mészáros Mátyás / Kisalföld

A veszprémi Bécsi Nikolettet, Kosztyu Veronikát és Mucsy Petrát soraiban tudó magyar taekwon-do válogatott a 2018-as Európa-bajnoki címe után 2019-ben világbajnoki aranyat ünnepelhetett erőtörésben.

Balról Bécsi Nikolett Kosztyu Veronika Süli Tamara Mucsy Petra

A II. Veszprémi Súlylökő Párbajon első alkalommal rendezett jótékonysági súlylökést a VEDAC, ahol sportolók, sportvezetők, közéleti személyiségek ragadtak súlygolyót egy jó ügy érdekében.

A II. veszprémi súlylökőpárbajon politikusok és sportvezetők is dobókörbe álltak, hogy jótékonykodjanak Fotó: VEDAC

A Telekom Veszprém 27-27-es döntetlent játszott a Szeged otthonában a férfi kézilabda bajnoki döntő visszavágóján, és 62-51-es összesítéssel megnyerte a 26. bajnoki címét.

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Az 1. Futsal Club Veszprém az élvonalbeli bronzcsata két győzelemig tartó párharcának mindent eldöntő mérkőzésén, a hosszabbításban szerzett győztes góllal, 2-1-re múlta felül a vendég Dunaferrt, és megszerezte első élvonalbeli érmét.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Rasovszky Kristóf aranyérmet szerzett a nyíltvízi úszók 5 kilométeres versenyében a Koreai Köztársaságban rendezett világbajnokság szombati napján, ezzel megszerezve a szakág első világbajnoki címét.

A győztes Rasovszky Kristóf a nyíltvízi úszók férfi 5 kilométeres versenyének eredményhirdetésén a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Joszuban 2019. július 13-án Fotó: Kovács Tamás / MTI

Több mint 20 sportágat próbálhattak ki a résztvevők a Fiatalok Napján, egy kerekasztal mellett Porga Gyula polgármester beszélgetett Nagy László kézilabdázóval, Rasovszky Kristóf hosszútávúszóval és Orbán Éva kalapácsvetővel.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

2019. november 17. – Hatodik egyéni világbajnoki címét szerezte a lábteniszező Lepsényi Boglárka

A veszprémi klasszis a Szlovákiában rendezett lábtenisz-világbajnokságon egyéniben arany-, párosban bronz-, hármasban pedig ezüstérmet szerzett, így a torna legjobbjának járó címet is bezsebelte.

A közvetlen élmezőnyhöz tartozó ETO-SZESE csapatát 30:21-re győzte le a Tombor Csaba vezette Veszprémi KKFT alakulata az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzésén, és őszi bajnokként zárt az NBI/B-ben.

Fotó: Penovác Károly/Napló

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában