kutyatáp, játékok, nyakörvek

2020.03.04. 11:00

Állatmenhelynek sütöttek, gyűjtöttek a Séf iskolában

Adományt gyűjtött Illés András pedagógus vezetésével a veszprémi Séf Vendéglátó-ipari és Turisztikai Szakgimnázium és Szakközépiskola 12. A osztálya a helyi Vackoló állatmenhelynek a közelmúltban.

Kovács Erika

Illés András, a Séf iskola tanára és Farkas Zsuzsa, a Vackoló állatmenhely vezetője az adomány átadásán

Forrás: Séf iskola

A tápok és a különféle állatmenhelyi kiegészítők gyűjtését az osztályokban, illetve a tanári karban hirdették meg, és így 150 kilogramm kutyatápot halmoztak fel. Ezenkívül egyebek mellett állatoknak való játékokat, valamint pokrócokat, nyakörveket is gyűjtöttek az árva négylábúaknak.

Az iskola aulájában jótékonysági süteményvásárt is szerveztek, ahol a végzős diákok által sütött édességeket kínálták, ezzel több mint 40 ezer forintot gyűjtöttek össze.

Illés András tanár, valamint a 12. A osztály személyesen vitte el az adományokat, amiket Farkas Zsuzsának, a menhely vezetőjének adtak át.

Illés András, a Séf iskola tanára és Farkas Zsuzsa, a Vackoló állatmenhely vezetője az adomány átadásán Fotó: Séf iskola

Illés András azt mondta, a jótékonyság, az elesett állatok megsegítése azért is lényeges, mert pozitívan alakítja a fiatalok kapcsolatát társaikkal, illetve másokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában