különféle ügyességi játékok

2020.09.09. 07:00

Családi nappal zárták a vakációt Sümegen

Sok kisgyermekes családot vonzottak a helyi művelődési központ udvarára a Vakációzáró családi nap eseményei.

Tóth B. Zsuzsa

A gyerekek örömmel ismerkedtek a különféle ügyességi játékokkal Fotó: szervezők

Az önfeledt hangulatról a pápai Pegazus Színház gondoskodott. A gyerekek délután vidám, zenés bábjátékot láthattak a művészek előadásában, Röfi és a farkas címmel, ezt követően pedig játékos ügyességi négypróbán vehettek részt a legbátrabbak. Aki mind a négy próbát sikerrel teljesítette, a menetlevelét felmutatva jutalomban részesült, ez pedig inspirálta a gyerekeket. A vidám hangulatú délután befejezéseként zenés, interaktív játék várta a kicsiket és a nagyobbakat.

Ügyességet, kreativitást és logikai képességet fejlesztő, egyedi tervezésű, festett játékokból álló játéktér biztosított jó szórakozást mindannyiuknak, a sikerhez hozzájárultak a segítő és felügyelő animátorok. A programok kellemes kikapcsolódást nyújtottak szülőknek és gyermekeknek egyaránt.

A gyerekek örömmel ismerkedtek a különféle ügyességi játékokkal
Fotó: szervezők

A nagy sikerű, változatos rendezvény a Helyi identitás és kohézió erősítése a Sümegi járásban – Együttműködve a térségünk értékeiért című pályázat segítségével valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában