Jézuska expressz

2020.12.26. 07:00

Megajándékozták a füredi gyerekeket a vállalkozók

Jézuska expressz elnevezéssel, Vogronics Katalin balatonfüredi vállalkozó ötletére több mint negyven helybeli gyermeket ajándékoztak meg a városban élő, illetve a füredi kötődésű vállalkozók.

Kovács Erika

Holczer Andás alpolgármester (balról) a balatonfüredi vállalkozókkal, akik a gyerekek minden kívánságát teljesítették

Forrás: Balatonfüred önkormányzata

Az üzletasszony Holczer András alpolgármestert kereste meg, aki az önkormányzattól kért információt arról, kik azok a gyerekek, akik csak így juthatnak karácsonyi meglepetéshez.

Az ötletgazda úgy mondta, minden kívánságot, kérést teljesítettek, és nagyon meghatódtak, amikor átadták az ajándékokat, amelyeknek a gyerekek nagyon örültek. Folytatják a vállalkozók ezt a kezdeményezést, amivel nem titkolt céljuk az, hogy közelebb hozzák egymáshoz a helybeli, illetve a balatonfüredi kötődésű embereket.

Holczer Andás alpolgármester (balról) a balatonfüredi vállalkozókkal, akik a gyerekek minden kívánságát teljesítették Fotó: Balatonfüred önkormányzata

Holczer András alpolgármester kiemelte, a gyerekek mosolya, öröme mindennél többet jelent számára. Három gyermeke van, így tudja, a karácsonyi csoda nekik, róluk is szól, ezúttal pedig ők és kívánságaik álltak középpontban.

- Felemelő és egyben megható érzés volt az ajándékozásban részt venni – fogalmazott, majd köszönettel szólt az ötletről, a felajánlásokról és kollégái segítségéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában