többfunkciós park

2021.01.08. 07:00

Újabb igényes zöldterülettel gazdagodhat Füred

Elkezdődhet hamarosan Balatonfüreden, a Szivárvány utca mögötti terület rendezése, ami régi igénye a lakótelep környékén élőknek, tudtuk meg Gáspár Ákos önkormányzati képviselőtől.

Kovács Erika

Gáspár Ákos önkormányzati képviselő elkötelezett a fejlesztések, illetve a zöldterületek megőrzése mellett

Forrás: Önkormányzat

Elmondta továbbá, a tervezésnél az volt a céljuk, hogy tartalmas kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak a helyiek számára oly módon, hogy a fejlesztéssel megmaradjon a nyugodt, csendes, kertvárosias környezet.

fejlesztésről pedig többször beszéltek, egyeztettek az érintettekkel. Mindezek figyelembevételével a parkot több különböző funkciójú részre osztották: a kerékpárút mellett sport- és fitnesz eszközöket helyeznek el, beljebb egy füves tollaslabda pálya, ping-pong asztal, gyermek kötélpálya és játszóvár nyújt majd aktív kikapcsolódást a látogatóknak. Az árnyas ligetben lesz lehetőség nyugodt pihenésre is, kialakítanak majd egy sütögető helyet, és padokat is kihelyeznek.

Gáspár Ákos önkormányzati képviselő elkötelezett a fejlesztések, illetve a zöldterületek megőrzése mellett Fotó: Önkormányzat

- Bízom benne, hogy a tervezett munkák egy éven belül megvalósulhatnak, és egy igényes zöldfelülettel gazdagodhat a város, hangsúlyozta Gáspár Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában