szponzorált tartalom

2021.06.04. 16:06

Még nem késő a Pannon Egyetemet választani!

Az elmúlt egy évben nemcsak a világ változott meg, de biztosak vagyunk benne, hogy Te magad is változtál. A februárban még jónak tűnő döntéseket talán már más fényben látod. A jó hír, hogy 2021. július 8-ig tart a sorrendmódosítás, még átgondolhatod a választott felsőoktatási sorrendedet, és módosíthatsz rajta.

Az egyetemi felvételi sorrendmódosítás a Te igényeidhez igazodik: a kereskedelem és marketing helyett inkább a gazdaság és menedzsment tetszik? Tedd első helyre az álomszakmád! Biztosan eldöntötted, hogy a mérnökinformatikus szak illik hozzád a legjobban? A sorrendmódosítás folyamatában jelöld első helyen a költségtérítéses mellett az önköltséges formát is, hogy biztosítsd a helyed!

Ha eddig vacilláltál, hogy a jelentkezési sorrendedben hová kerüljön a Pannon Egyetem, mutatjuk, miért tedd az első helyre!

 

Tedd első helyre a biztos sikert: sok más mellett a 2021-es év legnépszerűbb szakjai, így a gazdaság és menedzsment, a kereskedelem és marketing, a mérnökinformatikus, gépészmérnöki, a pénzügy és számvitel vagy a kommunikáció és média is megtalálható a Pannon Egyetemen.

Tedd első helyre a jelent: a Pannon Egyetemen oktatóink és kutatóink lépést tartanak a korral és az aktuális problémákra fókuszálnak. Mérnöki Karunk egy éve bekapcsolódott két céggel együttműködésben az állati koronavírus elleni vakcina gyártásába. Nálunk terítéken van a klímavédelem, a rákkutatás, az innovatív világítástechnikai megoldások, de még az okos városok témája is.

Megnézem a Pannon Egyetemet!

 

Tedd első helyre a biztonságot: senkit nem hagyunk hátra! A távoktatás bevezetésekor egy pillanatra sem torpantunk meg, megtaláltuk és megragadtuk a lehetőséget. Ha leráztuk magunkról a pandémiát, a távoktatást nálunk akkor is választhatod.

Tedd első helyre a Pannon Egyetemet!

 

Kapcsolat:

Pannon Egyetem

8200 Veszprém, Egyetem u. 10.

Tel.: (+36)88/624-000

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában