Program a kicsiknek

2021.12.06. 16:01

Kézműves-foglalkozásra látogatott a Mikulás Veszprémfajszon

A kistelepülésen az idei évben 11 éves korukig kaptak mikulás csomagot a gyerekek az önkormányzattól, de ha a szülő kérte, akkor gondoltak a nagyobb testvérre is.

Molnár Sándor

Forrás: Veszprémfajszert Egyesült

Összesen 48 csomag készült, amelyek nagy részét - a vírushelyzet miatt - házhoz vitte a fajszi Mikulás és segítője. December 5.-én, vasárnap 15 órától kézműves foglalkozást is tartottak, ahol a résztvevők személyesen a nagy szakállútól kapták meg a csomagot a kultúrházban.  Nagyon aranyosak voltak a gyerekek, bár félénken fogadták a Mikulást. 

Forrás: Veszprémfajszert Egyesült

A fiúk egyedül nem nagyon akartak verset mondani, ezért inkább páran együtt álltak ki, és közösen énekeltek a csomagokért. Hat kisgyermek érkezett Nemesvámosról is a délutáni programra. 

Forrás: Veszprémfajszert Egyesült

A szülők házi süteményeket hoztak az adventi programra és volt tea is a kicsiknek, míg a felnőttek forralt bort ihattak, vagy megkóstolhatták a Veszprémfajszert Egyesült és a helyi német nemzetiség által közösen készített házi likőrt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában