Buli

2022.02.16. 14:00

Fiúnapot tartottak a Cholnoky nyugdíjasai

Mindig örömmel teszek eleget a Cholnoky Nyugdíjas Klub meghívásának - mondta Ovádi Péter országgyűlési képviselő.

Juhász-Léhi István

Forrás: Penovác Károly/Napló

- Fiatalokat megszégyenítő lendülettel vetették bele magukat a "fiú napi" buliba - fogalmazott Ovádi Péter. - Zene, tánc, jókedv, humorral fűszerezve. Köszönöm a meghívást, igazán büszke vagyok az erős és összetartó nyugdíjas közösségekre, mint amilyen a Cholnoky Nyugdíjas Klub is.

 

- Ez most fiú nap. Azért, mert, ha minket a fiúk köszöntenek, akkor mi is köszöntjük őket - ezt már Pájerné Pichler Edit, a Cholnoky Nyugdíjas Klub elnöke nyilatkozta. 

 

Hogy mivel? Táncokkal, versekkel, énekekkel. 

 

- A fiúk nagyon várták és örültek a rendezvénynek. Reklamáltak is, hiszen úgy volt, novemberben megtartjuk, azonban a pandémiás helyzet nem tette lehetővé - mondta és kiderült az is, hogy a múlt héten is volt és a következő napokban is lesz összejövetele a Cholnoky Nyugdíjas Klubnak, amikor is a tervek szerint a januári és februári név- és születésnaposokat köszöntik. Mivel elmaradt a farsangjuk, tombolával is kedveskednek egymásnak. 

 

- Sajnos elmaradt a Szilveszter és a pót Szilveszter is, de bepótoljuk egy kis zenével - tudtuk meg Pájerné Pichler Edittől.

 

Az elnökasszony a klub életéről elismerően nyilatkozott, szerinte nagyon aktívak a Cholnoky Nyugdíjas Klub tagjai. Tavaly szeptemberben ünnepelték 30. születésnapjukat. A pandémiáig keddenként találkoztak, azóta - a hosszabb kényszerszüneteket leszámítva - kéthetente randevúznak. 

 

Sajnos rossz hírekről is kénytelen volt beszámolni az elnök-asszony, hiszen tavaly 12 taguk esett áldozatául a covidnak, jelenleg is ketten vannak kórházban.   

 

- Az egymás iránti megbecsülés és szeretet tart minket együtt. Örülünk egymásnak - hangsúlyozta.

 

Rákérdeztünk a jelenleg is tartó Házassá Hetére is: azt ünneplik-e?

 

- Igen! Az 50 éves házasokat műsorral köszöntjük - újságolta büszkén Pájerné Pichler Edit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában