Szerencsés nyertes

2022.04.30. 07:00

Lakásfelújításba fektetik a „Húsvéti milliót”

A Mediaworks Hungary Zrt. még húsvét előtt hirdette meg öthetes kvízjátékát 18 megyei napilapban, illetve azok online felületén. A játék során hetente 100 ezer, illetve a játék végén nettó egy-egy millió forintot vihettek haza a megyei nyertesek. Veszprém megyében Dobosné Talamár Margitnak kedvezett a szerencse.

Molnár Sándor

Nyertesünkkel, Dobosné Talamár Margittal a családi házuk teraszán beszélgettünk

Fotó: Molnár Sándor/Napló

„Húsvéti milliók” játékunk során, egy hónapig a veol.hu felületén mindennap megjelent egy cikk, amelyben kvízkérdéseket rejtettünk el. A napi jó válaszok után egy pontot kaptak a játékosok. A heti nyereményekért már az adott héten szerzett egy ponttal is elindulhattak, míg a nettó egymillió forintos főnyereményért csak azok szállhattak versenybe, akik a játék során legalább 20 pontot szereztek. 

Megyénkben Dobosné Talamár Margitnak kedvezett a szerencse. Veszprémi olvasónk körülbelül 40 éve előfizetője a Naplónak, amelyet szeret a helyi hírek miatt. Férjével hozzá tartozik a mindennapjaikhoz, hogy reggelente kimennek az újságért, kényelmesen leülnek és egy kávé mellett elolvassák a lapot. Nyertesünk elmesélte, hogy általában részt vesz a Napló nyereményjátékaiban, sokszor szinte már fanatikusan. Elképzelte már, hogy megnyeri például az egyik autót, de ez ügyben csak egy meglepő élményben volt eddig része. Történt ugyanis, hogy az egyik autós nyereményjátékunk nyilvános sorsolásán az Arénában felolvasták a nyertes nevét: Dobos László. A férjét is így hívják, de mint kiderült, akkor a szerencse a farkasgyepűi névrokonnak kedvezett.

Mivel hűséges olvasónk eddig még nem nyert semmit, váratlanul érte a húsvéti milliós nyeremény, amit először el sem akart hinni, és mint meséli, nem is a pénz miatt, hanem a játék kedvéért kapcsolódott be a kvízbe. Egy hónapig kitartóan adta a válaszokat a feltett kérdésekre, így bőven teljesítette a 20 pontot. A nyereményről telefonon értesítették volna, de éppen „unokázott”, ezért nem fogadta az ismeretlen számról jövő hívást, így aztán először emailben értesült a szerencséjéről. Mint mondja nagyon örülnek a számlájukra már megérkezett nyereménynek, és mivel nyugdíjasként éppen a 30 éves családi házuk belső felújítására készülnek, illetve van három gyermekük és hat unokájuk, így bőven lesz helye a pénznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában