Jutasi Köztér

2022.10.11. 21:00

Konfliktusok és megoldások - Kati válaszol élőben

Családi szerepek, szerepkonfliktusok és megoldások a témája a Kati válaszol élőben című sorozat következő programjának, mely október 14-én, pénteken 17 órakor lesz a Jutasi Köztérben.

Balla Emőke

A Kati válaszol élőben programsorozat házigazdája Pap Kati gyógypedagógus. A szerző rendszeresen ír a Napló Évgyűrűk mellékletébe, a Kati válaszol rovatban ad segítséget, tanácsot, osztja meg gondolatait az olvasókkal, akár a nyugdíjas lét mindennapjairól, a generációk közötti különbségekről, szülők, nagyszülők együttéléséről, unokákkal való kapcsolatról, időskori krízisekről, szerelemről, a pandémia ideje alatti kényszerű bezártságról, egyedüllétről, magányról.
A nyomtatott sajtóban való megjelenés után az olvasók és az érdeklődők ezúttal személyesen is találkozhatnak a szerzővel, a résztvevők minden hónap második pénteken egy-egy témát járnak körül. A vendégek eltöltenek együtt egy–másfél órát, beszélgetnek, véleményt cserélnek, egymásra figyelnek.
A szeptemberi program után a második alkalom október 14-én, pénteken 17 órakor lesz a Jutasi Köztérben, a lakótelep legújabb közösségi terében (Veszprém, Március 15. u. 2/A.). A téma: családi szerepek, szerepkonfliktusok és megoldások. 
A rendezvény ingyenes, a szervezők várnak minden érdeklődőt, beszélgetni vágyót Veszprémből és a megye más településeiről.
Novemberben a generációk a téma, új típusú családok, gyermeknevelés babakortól kezdve, decemberben pedig a nagyszülők és a nevelés, kényeztetés, nagyszülői vetélkedők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában