Végre!

2022.11.18. 14:00

Aszfaltoznak a Jutasi úton

Megkezdődött a kopóréteg építése a Jutasi úton.

Marton Attila

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A munkát jelzőőrös irányítás mellett kezdték el csütörtökön, a pénteki esős időjárás miatt szombaton folytatják és a tervek szerint be is fejezik az aszfaltozást – mondta érdeklődésünkre Hegyi László, a kivitelező Swietelsky Magyarország Kft. területi főmérnöke. Hozzátette, a Jutasi úton a területrendezési és az útburkolati jelek felfestését végzik még el a felső aszfaltréteg beépítése után. Szintén kopóréteget építenek be a következő napokban Kádártán a Győri utcában.

A Cholnoky utcában térköveznek és szegélyt építenek, ugyanígy a Cserepes és a Martinovics utcában szintén a szegélyépítést végzi a kivitelező. Ezeken a helyszíneken, amíg nem kezdődik el az aszfaltozás, mindkét irányban folyamatosan haladhat a forgalom. A Jókai utcában a csatorna bélelési munkálatain dolgoznak a Patak tértől a Sziklai utcáig. 

Hegyi László elmondta, a november 21-ei héten elkezdik az Almádi úton is a felújítást: közel 500 méteres útszakasz újul meg a Cserepes utcai körforgalomtól a Dornyai Béla utcáig. A főmérnök a kivitelezési munkálatok miatt a közlekedők türelmét kéri. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában