Várnak mindenkit

2023.05.12. 20:00

Családi napot szerveznek a Kálvin János parkba

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület immár 14. alkalommal rendezi meg családi napját. Ezúttal május 20-án, szombaton 9 órára a Kálvin János parkba várnak mindenkit.

Juhász-Léhi István

A programokról Molnár Roland, az egyesület elnöke osztott meg tudnivalókat. Mint elmondta, most kimondottan a fiatalokat szeretnék megmozgatni.

– Ez egyesületünk hagyományos családi napja, ami új helyszínen, a Kálvin János parkban lesz idén – tudtuk meg. Elhangzott, sok gyerekprogrammal készülnek, így lesz légvár, lufihajtogatás, de futballtorna is , aminek a Március 15-ei úti sportcsarnok és a Jendrassik–Venesz technikum lesz a helyszíne. A kulturális programokban a veszprémiek mellett várpalotai vendégeket láthatnak majd az érdeklődők. Kiemelte a veszprémi fitneszversenyző, kétszeres Superbody-győztes Benis Vivient, aki ugyancsak jelen lesz az eseményen. 

– Természetesen idén is megszervezzük a jótékonysági főzőversenyünket, már csak azért is, mert ezzel indul majd a nap – magyarázta. Mindezek mellett átadják a Carlos-díjakat és az elnöki kitüntetést is. Változtattak ugyanakkor ebben az évben a támogatási rendszeren, például a szemüvegkiváltásokban is szeretnének segíteni a rászoruló hátrányos helyzetű fiataloknak. 

Kiderült az is, hogy változott az elnökség összetétele: az új alelnök Váradiné Sziklai Erika lett. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában