Veol podcast

2023.05.03. 16:00

Kitűnő ismerője az emberi test rejtelmeinek a spiritiszta lágycsontkovács

Volt eset, hogy egyetlen mozdulattal helyreigazított egy régóta sajgó testrészt; spirituális alapon közelíti meg az emberi test egészségügyi problémáit, autentikus mesterektől tanulta, és magas fokon űzte a kungfut - a műsorunk vendége Németh András lágycsontkovács.

Komaniczki Zoltán

A beszélgetés során sok olyan témáról lesz szó, amiket nem biztos, hogy racionális módon kell megközelíteni, mert Németh András esetében mindig középpontban áll a spiritualitás – szerinte ez már csak azért is fontos lehet, mert napjainkban talán túlságosan is nagy szerepe van a praktikusságnak, a céltudatosságnak, karriernek, amik aztán könnyen eredményezhetik az emberi kapcsolatok elszürkülését, akár a kiüresedését is. András szerint érdemes rendszeresen és tudatosan lassítani a mindennapos életritmust, elmélyedni saját gondolatainkban, ezzel jobban megismerni magunkat; hasznunkra válik, ha észrevesszük és megbecsüljük az apró örömöket, az életünk kis szépségeit.

Ez a VEOL Podcast Pódium 15. adása. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában