Futballtorna, csocsó és főzőverseny

2023.07.03. 11:00

A falunap jó alkalom a kapcsolatépítésre

Megtelt sportpálya és környéke szombaton, ami nem volt meglepő, hiszen a hárskúti falunap rendezvényei zajlottak a településen.

Juhász-Léhi István

Ovádi Péter országgyűlési képviselő is részt vett a sok érdeklődőt vonzó rendezvényen

Fotó: Pesthy Márton

Ovádi Péter országgyűlési képviselő az eseményen abbéli örömének adott hangot, hogy sokan eljöttek a falunapra, ami jelzi, nagy szükség van a hasonló rendezvényekre. Mint fogalmazott, lehet és kell is fejleszteni egy települést, de mindehhez kell a jó közösség. Hozzátette: ha Hárskútra érkezünk, jól látható, hogy sok új ház épült, az ismerkedésre pedig kitűnő alkalom a falunap. Egy főzőversenyen vagy egy sporteseményen könnyebben megy a kapcsolatteremtés. Az országgyűlési képviselő kiemelte, hogy nemcsak helyi, hanem térségi csapatok is neveztek a focitornára.

Tábori Ferenc, Hárskút polgármestere arról beszélt, hogy minden település életében fontos, hogy a helyiek összejöjjenek, még jobban megismerjék egymást, egy tál étel és egy pohár ital mellett elbeszélgessenek.

A programokon mindenki megtalálhatta a neki tetszőt, hiszen a főzőverseny mellett labdarúgótornán vívtak a csapatok, volt élő csocsó, légvár, buborékfoci, óriáscsúszda, táncosok, DJ Pinyó és sok más szórakozási lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában