Olvasói fotók

2023.09.24. 20:00

Milyen úton mentek a Cuha-völgyben kollégák csapatépítő tréningre?

,,Cuha-völgyi képeim egy munkahelyi csapatépítő trénig alkalmával készültek. Vonattal mentünk Porváig, majd öt kilométeres séta után a vinyei fogadóban ebédeltünk és onnan vonattal jöttünk vissza. Az út könnyű volt, kicsit sáros" – írta szerkesztőségünknek Fazekas-Horváth Judit, aki korábbi akciónkra reagált, most pedig őszi fotós felhívásunk szerint a legszebb és a legmókásabb faludíszítések képeit várjuk.

Rimányi Zita
Forrás: olvasó
Forrás: olvasó

Olvasóink olyan fényképeket küldhetnek november 30-ig, amelyeken megörökítik a települések tereire, útjai mellé, a házak portái elé készített szebbnél szebb és igazán ötletdús, mókás díszeket, az évszakra jellemző alkotásokat. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, hogy a fényképükről, az adott kompozícióról mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy a helyszínt és a lakhelyüket mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, azt szintén, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában