Közgyűlés Várpalotán

2023.10.09. 15:17

Beszámolók az első félév munkájáról

A városi cégek és intézmények első féléves beszámolói mellett az önkormányzat 2023. évi költségvetéséről szóló rendelet módosításáról is tárgyalt legutóbbi ülésén a várpalotai képviselő-testület.

Szabó Péter Dániel

– Többségében kötelező előterjesztéseket tárgyaltunk. Az első félévi költségvetésről szóló beszámolót fogadtuk el a szükséges rendeletmódosításokkal, illetve a városi cégek és intézmények első félévre vonatkozó beszámolóit és tájékoztatóit. A helyi járatú autóbusz-közlekedést biztosító Volán Zrt. is leírta, hogyan működött az első félévben a szolgáltatás. Zárt ülésen döntöttünk arról is, hogy október 20-án egy zászlószalagot adományozunk az idén 110 éves helyi katonai alakulatnak, az MH Böszörményi Géza Csapatgyakorlótér Parancsnokságnak – mondta el Campanari-Talabér Márta polgármester. A Várpalotai Közszolgáltató Nonprofit Kft. 2023. évi féléves beszámolója kapcsán Nátrán Roland ügyvezető igazgató hangsúlyozta: az első hat hónap legfontosabb szakmai kihívása az energetikai árrobbanás kezelése volt. A cégvezető kiemelte, a távhőszolgáltatás és a hulladékgazdálkodás mellett a közszolgáltató vállalat valamennyi tevékenységi területén sikeresen zárta az első félévet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában