Idősek világnapja

2023.10.18. 16:00

Köszöntötték az időseket Sümegen

A város idősebb lakóit köszöntötték vasárnap este Sümegen a Kisfaludy Sándor Művelődési Központban az idősek világnapja alkalmából.

Szijártó János

A Kisfaludy Sándor Művelődési Központ színháztermében többször felzúgott a taps és a közös éneklésben is partner volt a lelkes közönség Fotó: Szervezők

A rendezvényt Kántor Ferencné nyugdíjas pedagógus nyitotta meg Király László ez alkalomra írt versével. A rendezvényen megjelent szépkorú vendégeket Németh Ildikó, a Napfény Segítő Központ igazgatója, valamint Végh László polgármester köszöntötte. A folytatásban Hol van az a nyár? címmel Leblanc Győző operaénekes és Szeredy Krisztina énekművész remek hangulatú nosztalgia műsorát hallgathatták a résztvevők. A slágerek és magyar nóták mellett operett betétdalok is megszólaltak ezen a szép estén a megjelentek nagy örömére. A Kisfaludy Sándor Művelődési Központ színháztermében többször felzúgott a taps és a közös éneklésben is partner volt a lelkes közönség. A mindvégig jó hangulatú program végén az arany- és gyémántlakodalmukat ünneplő házaspárokat külön köszöntették a szervezők. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában