Kutatás

2023.10.19. 07:00

Szívem, hol találunk kupakgyűjtőt? - olvasóink segíthethek olvasóinknak

Cseszneken biztosan van kupakgyűjtő fémszív, Veszprém vármegye más részeiben élőknek, akik szeretnék a kis műanyagokat jótékony célra adni, olvasóink segíthetnek.

Rimányi Zita

Fotó: Rimányi Zita

Már írtunk arról korábban, hogy az új hulladékgyűjtési rendszerben is megmaradhatnak a jótékony céllal létrehozott kupakgyűjtő fémszívek

Több településen kialakítottak korábban ilyeneket, önkormányzatok, civil szervezetek. Ezeknek a helyeit korábban jórészt meg is jelentettük, azonban érdemes lenne frissíteni ezt a listát, nem tudjuk, pontosan hol tartották meg ezeket, esetleg hol alakítottak ki újabbakat.

Olvasóink kérték, hogy adjunk ebben a témában tájékoztatást, mivel szeretnék a kis műanyagokat jótékony célra adni. Ezért arra kérjük többi olvasónkat, írják meg a [email protected] e-mail-címre, hol működik jelenleg is biztosan ilyen gyűjtőedény. Ha lehet, fotózzák is le ezeket, hogy a helyszíneket, a képeket megjelentethessük lapunkban. Írhatnak emiatt szerkesztőségünknek a szívek működtetői vagy azok, akik használják azokat, esetleg csak láttak ilyet. Előre is köszönjük segítségüket! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában